A l'atenció dels alumnes de 5è

Hello kids! 
Espero que estigueu molt bé! Us escric aquest correu per recordar-vos diferents cosetes:
les tasques de l'estiu. Com sempre, estan al blog d'anglès, així és molt còmode i baratet, ji ji Us passo l'enllaç directe perquè us sigui més fàcil, encara que ja sé que ho sabeu fer sols. 
Com més cosetes fareu, més preparats i preparades estareu per a 6è! Quins nervis, ja serà el vostre últim curs 💪 Veureu que aquests dies alguns de vatros rebreu unes activitats més específiques per poder repassar unes altres habilitats. 
- Emma: estem esperant el moment ideal per ensenyar-li el video que hem muntat, ha quedat xulíssim! Moltes gràcies pels que us heu esforçat participant, i els que no, una altra vegada serà, no passa res! D'aquí uns dies podreu veure'l al blog d'anglès, esperem que us agradi 😁 Aquests dies Emma està per aquí, ha vingut a buscar maletes que es va haver de deixar i a acomiadar-se com pugui de les nostres terres, que segur que trobarà a faltar. 
- Fonix: us hem de dir que vam rebre un missatge de l'organització del concurs, dient que es cancel·lava el concurs, i ens van fer arribar un diploma per tots vatros..... ja ho sabem, quina ràbia! Natros ja vam fer la queixa i ens han dit que intentaran escoltar-nos i veure si poden fer alguna cosa. Per si acàs, encara no us enviem el video, per si s'ho repensen i ho volen fer el curs que ve. Si decideixen que no, us enviarem el video i a veure fins quants likes arribem! Al setembre us donaré els diplomes 😍
- Material 6è: el llibre que tenim de 5è, el continuarem a 6è, i ampliarem les unitats de manera que treballarem tot el que toca a cicle superior. Recordeu que també necessitem la llibreta
Qualsevol dubte que tingueu me'l podeu preguntar per correu, tan aviat pugui us contestaré. 

I ja sabeu, l'estiu és per disfrutar-lo! Aneu molt en compte i cuideu-vos molt! 

😘😘😘     
Montse

Comments

Popular posts from this blog

Video del comiat d'Emma

Let's Communicate! KING HENRY VIII